Αξιότιμες συμπατριώτισσες, αξιότιμοι συμπατριώτες,

Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη και πάλι τη στήριξή σας. Σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά και με αποφασιστικότητα σε αυτή την προεκλογική περίοδο.

Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική περίοδο, η Πατρίδα και η Δημοκρατία χρειάζονται μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με έναν ισχυρό Πρωθυπουργό, που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον.

Όσοι από εσάς θέλετε μια Ελλάδα ασφαλή για τους ίδιους και τα παιδιά σας, μια οικονομία ισχυρή με ευκαιρίες για τη νέα γενιά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μια Πολιτεία που σέβεται τους ανθρώπους της, μια κοινωνία δίκαιη, να ξέρετε ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες.

Με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν της παράταξής μας, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό κόμμα που το εμπιστεύονται εκατομμύρια πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη διακυβέρνησης, που ανοίγει την αγκαλιά της σε ανθρώπους από διάφορες πολιτικές καταβολές με απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές αρχές και αξίες.

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,

σε ό,τι με αφορά διεκδικώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας και ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.

Πολλοί γνωρίζετε ποιά είμαι, ξέρετε τη διαδρομή μου.

Από τα πρώτα μου χρόνια στην πολιτική, από το 1999 που εκλέχτηκα δημοτική σύμβουλος, από το 2006 και μετά ως νομαρχιακή σύμβουλος, από το 2011 και έπειτα ως περιφερειακή σύμβουλος, σε όποιο ρόλο βρέθηκα κάθε φορά, τον επιτέλεσα με συνέπεια, εντιμότητα και αίσθημα ευθύνης. Ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην πιο ταραγμένη μεταπολιτευτικά περίοδο, από το 2012 έως το 2015, στήριξα την παράταξή μας, μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας.

Είχα την τιμή να διατελέσω μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της παράταξής μας, το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό Όργανο.

Με όλους τους αρχηγούς μας, σε όλες τις μάχες που δώσαμε, ήμουν σταθερά εδώ! Αυτό θα πράξω και τώρα.

Για μένα η επανεκλογή δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Αυτοσκοπός είναι η προσφορά στην κοινωνία.

Όσοι από εσάς ασχολείστε με τα πολιτικά ή κοινωνικά δρώμενα, οποιασδήποτε μορφής, μπορείτε να καταλάβετε αυτό το αίσθημα που υπάρχει μέσα μας και μας παρακινεί. Όσοι δεν το νιώθετε δεν χρειάζεται να έχετε καμία ενοχή. Το βάρος σε όλους μας πέφτει διπλό για την επιλογή μας. Με τη ψήφο σας καθορίζετε τους πρωταγωνιστές στην πολιτική. Εκεί χρειάζεται η σύνεση και η κριτική σκέψη για να επιλέξετε αυτούς που θα προσφέρουν, θα λύσουν προβλήματα, θα μιλήσουν για τα τοπικά και τα σημαντικά και όχι διάφορους που έρχονται στην πολιτική για να κερδίσουν ή να διασωθούν οικονομικά.

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,

θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις να βρεθώ ξανά στη Βουλή των Ελλήνων για να σας εκπροσωπήσω και ζητώ τη στήριξή σας.

Έχω τη χαρά να νιώθω γεμάτη, νιώθω ολοκληρωμένη και όπως όλοι μας δεν γνωρίζω τι ξημερώνει αύριο. Είχα την τύχη και με αξίωσε ο Θεός να σας υπηρετήσω δύο φορές ως βουλευτής. Σπούδασα, εργάστηκα, έκανα οικογένεια, πρόσφερα στον τόπο μου, απέκτησα ό,τι επιθυμούσα. Είδα το σύζυγό μου να πετυχαίνει στην επαγγελματική του διαδρομή. Είδα τους γιους μου να μεγαλώνουν, να σπουδάζουν, να στέκονται επαγγελματικά στα πόδια τους και να χαράσσουν τις δικές τους πορείες στη ζωή. Έζησα και στήριξα τους γονείς μου στις αρρώστιες τους και τα γεράματα και βίωσα την απώλειά τους.

Αν κάτι παραμένει ακέραιο μέσα μου μετά από αυτή την πορεία στη ζωή, είναι η αγάπη στην οικογένειά μου και το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για την Πατρίδα και την κοινωνία.

Ζητώ τη στήριξή σας, ώστε αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση των προηγούμενων χρόνων, να ανταποδώσω με έργα και πράξεις την εμπιστοσύνη σας.

Με αρχές και αξίες που υπηρετήσαμε και θα υπηρετούμε όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σ’ ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και όλους σας, στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά υγεία και ευημερία στις οικογένειές μας.

Με εμπιστοσύνη στην κρίση σας, την αγάπη προς την παράταξη και την πατρίδα.

Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας
Βουλευτής – Εκπαιδευτικός