Είμαι βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία και εκ νέου υποψήφια.

Είμαι υποψήφια βουλευτής γιατί πιστεύω στη δύναμη της Δημοκρατίας να δημιουργεί θετικές αλλαγές. Θέλω να χτίσουμε μια καλύτερη Φθιώτιδα για όλους.

Το επάγγελμά μου είναι εκπαιδευτικός. Διδάσκω Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ έχω εργαστεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επί σειρά ετών.

Έχω διατελέσει ξανά βουλευτής από το 2012 έως το 2015, περιφερειακή σύμβουλος, Αντινομάρχης για θέματα Παιδείας και δημοτική σύμβουλος. Μέσα από αυτή την πολιτική πορεία έχω αποκτήσει χρήσιμη εμπειρία και θέλω να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το μέλλον της Φθιώτιδας, για τη Λαμία, κάθε πόλη και χωριό στην περιοχή.

Προσωπικά, έχω θέσει τέσσερις πολιτικές προτεραιότητες για την επόμενη μέρα, τέσσερις πυλώνες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας:
α) ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς,
β) τουριστική ανάπτυξη,
γ) αγροτικός τομέας, και
δ) τεχνολογία και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Σε αυτή την προεκλογική μάχη αγωνίζομαι για τα παρακάτω:

Συνέπεια, εντιμότητα και διαφάνεια: τρεις αρχές για όποιον ασχολείται με τα κοινά. Η πολιτική ηγεσία πρέπει να λογοδοτεί και να ελέγχεται. Έτσι θα κρατήσουμε το επίπεδο υψηλό. 

Ως βουλευτής θέλω να στηρίξω πολιτικές για την ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην επαρχία. Μπορούμε να χτίσουμε μία σταθερή και ευημερούσα οικονομία. 

Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για το μέλλον! Ως βουλευτής θέλω να στηρίξω πολιτικές που βελτιώνουν την ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Από τον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων σπουδών μέχρι την ενίσχυση της ψηφιοποίησης, ας δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία.

Η πολιτιστική κληρονομιά της Φθιώτιδας είναι πηγή υπερηφάνειας για όλους μας. Ως βουλευτής θα εργαστώ για να προωθήσω πολιτικές που θα την προστατεύουν και αναδεικνύουν.

Επένδυση στις υποδομές, είναι επένδυση στο μέλλον! Η Φθιώτιδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης μπορεί να γίνει κόμβος μεταφορών και logistics. Ως βουλευτής θέλω να εργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι γυναίκες, με τον πολλαπλό τους ρόλο ως μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες, είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και αξίζουν το σεβασμό. Ως βουλευτής θέλω να στηρίξω πολιτικές που ενισχύουν την ισότητα στις αμοιβές, τις άδειες μητρότητας και την παιδική φροντίδα. Αυτό είναι το όραμά μου για μια Ελλάδα πιο δίκαιη χωρίς αποκλεισμούς.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου μπορείς να με στηρίξεις με έναν σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για να συνεχίσω να σε εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων. Σε αυτές τις εκλογές, προχωράμε μαζί!