Είμαι βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα διδάσκω Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των Μουσειακών Χώρων στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός επί σειρά ετών.

Θέλω να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το μέλλον της Φθιώτιδας, για τη Λαμία, κάθε πόλη και χωριό στην περιοχή.

Προσωπικά, έχω θέσει τέσσερις πολιτικές προτεραιότητες για την επόμενη μέρα, τέσσερις πυλώνες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας: α) ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, β) τουριστική ανάπτυξη, γ) αγροτικός τομέας, και δ) τεχνολογία και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Για τη Νέα Δημοκρατία προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία είναι οι καλύτεροι μισθοί για όλους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Να αποκτήσουμε σύγχρονα νοσοκομεία, με ακόμα περισσότερο προσωπικό και υποδομές, με πρωτοβάθμια φροντίδα για τα βασικά νοσήματα.

Να συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό του κράτους, με καθολική ψηφιοποίηση, διαρκή αξιολόγηση του προσωπικού και επιβράβευση όταν επιτυγχάνει τους στόχους του.

Να προχωρήσουμε με μία οριζόντια πολιτική για τους νέους μας, με ειδικό βάρος στη στέγαση και τις θέσεις εργασίας.

Τα τελευταία 4 χρόνια, η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς προκλήσεις. Κι όμως. Δεν σταμάτησαν την πρόοδο της πατρίδας μας. Γιατί η Ελλάδα έχει πια αποδείξει πως μπορεί να στέκεται όρθια, να ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Να προχωράει τολμηρά μπροστά.

Καθήκον μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή. Να υπερασπιζόμαστε με σθένος τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου είμαι εκ νέου υποψήφια. Ζητώ τη στήριξή σου για να συνεχίσω να σε εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων.